Squishmallows

Squishmallow: het knuffelvriendje voor iedereen. Deze zachte en knijpbare speelgoedvrienden hebben de harten van kinderen wereldwijd veroverd. Squishmallows zijn niet zomaar knuffels: ze bieden comfort, vriendschap en kunnen zelfs als kussen dienen. Het unieke ontwerp en speciale textuur maakt het onweerstaanbaar om in te knijpen. Perfect voor kinderen die behoefte hebben aan een zachte vriend voor troost en spel.

28 producten

Filter

28 producten

Filter

Welkom in Squishville: de wereld van Squishmallow

Squishville is een kleurrijke en fantasierijke wereld die is gecreëerd rond de populaire Squishmallow knuffel. Deze wereld brengt de verschillende karakters tot leven in een interactieve en speelse setting. Hierdoor worden kinderen uitgenodigd om de avonturen en verhalen van hun favoriete knuffelvrienden te verkennen.

In essentie is het dorp voor Squishmallow een uitbreiding van de magie die het met zich meebrengt. Het biedt een rijke, interactieve ervaring die de creativiteit en sociale vaardigheden van kinderen stimuleert. Tegelijkertijd heeft het een gevoel van vreugde en verbondenheid.

De voordelen van een Squishmallow

De zachte textuur en het knuffelgehaalte van Squishmallows bieden troost en geruststelling. Ze kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst, waardoor ze een uitstekende vriend zijn voor kinderen. Daarnaast hebben de knuffels hun eigen unieke persoonlijkheden en verhalen, wat de verbeelding en creativiteit van kinderen kan stimuleren. Kinderen worden aangemoedigd om hun eigen verhalen en avonturen te verzinnen. Dit draagt bij aan hun creatieve ontwikkeling. Door te spelen met de Squishmallow en verhalen te delen met vrienden, ontwikkelen kinderen hun sociale vaardigheden. Het uitwisselen van verhalen en het spelen in groepen bevordert teamwork.

Squishmallow in verschillende Disneypersonages

De Squishmallows van 35 cm met Disney-thema vormen een bijzondere collectie binnen het geliefde assortiment. Deze collectie zorgt voor het echte Disney gevoel door de meest iconische en geliefde personages in zachte, knuffelbare vormen aan te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in vier varianten: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie de Poeh en Tijgertje

Mickey Mouse & Minnie Mouse squishmallow

De Mickey en Minnie Mouse Squishmallows zijn een ode aan het meest bekende duo van Disney. Mickey en Minnie beroemd zijn niet alleen onmisbaar in elke Disney-collectie, maar ook de perfecte knuffelvrienden.

Winnie the Poeh & Tijgertje squishmallow

Winnie de Poeh en Tijgertje brengen het avontuur van het Honderd Bunderbos naar de speelkamer. Winnie de Poeh en Tijgertje zijn tot in de detail uitgebracht. Deze karakters bieden niet alleen comfort en vreugde als knuffels, maar stimuleren ook verhalen van vriendschap en avontuur.

Squishmallow kopen bij Top1Toys

Een Squishmallow is meer dan alleen speelgoed: het is een knuffelvriend die troost biedt, de verbeelding stimuleert en kinderen helpt bij hun emotionele en sociale ontwikkeling. Met het unieke assortiment van Top1Toys kun je de perfecte grote óf mini Squishmallow vinden die aansluit bij de interesses en behoeften van je kind.

Squishmallow Nederland bestellen kan eenvoudig via onze website. Voor 16:00 uur besteld? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Je pakket wordt gratis verzonden wanneer je het minimale orderbedrag van €20 hebt bereikt. Heb je daarna toch nog twijfels over je bestelling? Dan kun je het binnen 30 dagen omruilen voor iets anders.