Dickie

Dickie Toys is een bedrijf dat al ruim 40 jaar ervaring heeft in de handel en heeft fascinatie voor alles wat rijdt, vlieft of drijft. Ze hebben een uitgebreid assortiment met verschillende thema's en vergezellen kinderen bij al hun ontwikkelingsstatia.

26 producten

Filter

26 producten

Filter

EEN INDRUKWEKKENDE VARIATIE

Of het nou simpel en mechanisch is of een technisch hoogstandje, de fascinatie met alles wat rijdt, vliegt of drijft is duidelijk te merken bij Dickie Toys. We zijn al jarenlang partner van de autombiele industrie en inspireren kinderen en ouders met een passie voor alle mobiele dingen. Zo stimuleren we de dorst naar ontdekkingen naast de vreugde van het spelen. Dickie Toys heeft een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende thema’s om uit te kiezen en vergezelt kinderen bij al hun ontwikkelingsstadia.

LEREN VOOR JONG EN OUD

Als bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de handel, weten we hoe we kinderen van alle leeftijden aan kunnen spreken en hoe we ze kunnen inspireren om te spelen. Al op jonge leeftijd beginnen kinderen te ontdekken en proberen ze verschillende manieren van spelen uit. Dickie Toys traint de motorische vaardigheden en laat kinderen tegelijkertijd de eerste stappen nemen naar het leren van de verkeersregels. Of het nu in de kinderkamer is of in de tuin, met Dicky Toys zul je gegarandeerd plezier hebben met het rijden.

DICKY TOYS STAAT VOOR:

Veel verschillende thema’s - Van klein naar groot, realistisch of fantasievol, mechanisch tot elektrisch.
Van klein kind naar tiener – Alle kinderen van tien tot veertien kunnen zichzelf onderdompelen in de wereld van auto's, vliegende objecten, boten en commerciële voertuigen.
Een hoge amusementswaarde – verschillende speelfuncties, verbeterde motorische vaardigheden, het leren van de verkeersregels op een speelse manier.
Waarde voor het geld – Dickie Toys heeft altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Internationaal – Het hoofdkantoor is gevestigd in Fürth, Duitsland. Tegenwoordig brengt Dickie Toys speelgoed naar meer dan 64 landen. Daarom vinden we het belangrijk voor de verschillende landen de commerciële voertuigen in verschillende modellen te maken.