Smoby

Smoby is een producent van veel speelgoedproducten, zoals peuterspeelgoed, buitenspeelgoed, poppen en accessoires, knutsel- en kunststpullen en nog veel meer. Smoby wil innovatief speelgoed aanbieden waarmee kinderen plezier kunnen maken en ze willen zorgen voor educatieve waardes en emotie.

34 producten

Filter

34 producten

Filter

SMOBY maakt veel speelgoed, zoals peuterspeelgoed, buitenspeelgoed, knutselspullen en nog veel meer. SMOBY’s hoofkantoor bevindt zich in Lavans Les Saint Claude, Frankrijk.

Kinderen die opgroeien met SMOBY, goeien op terwijl ze spelen en hun eigen verhalen creëren. Dankzij het speelgoed ontwikkelen ze hun fantasie. Als multispecialist beantwoordt het aanbod van SMOBY altijd aan de behoeftes van zowel kinderen als volwassenen.

SMOBY wil kinderen vergezellen bij iedere stap van hun ontwikkeling. Ze willen innovatief speelgoed aanbieden waarmee kinderen plezier kunnen maken en willen zorgen voor educatieve waardes en emoties. Ze willen kinderen gewoon helpen de wereld te ontdekken.

SMOBY maakt producten met een leuke ontwerp en moderne kleuren die de fantasie van het kind ontwikkelen zonder het etnische aspect te vergeten.

SMOBY staat voor:

Ergonomisch speelgoed met grote amusementswaarde. Het speelgoed wordt ontwikkeld door Franse designers.
Veilige speelervaring. SMOBY maakt gebruik van materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Alle producten voldoen aan de Europese veiligheidsregels voor speelgoed.
Geweldig vakmanschap en duurzaamheid. SMOBY verzorgt geweldig vakmanschap en de producten zijn duurzaam door het gebruik van materiaal van hoge kwaliteit gecombineerd met de laatste productiemethoden.
Toewijding aan het milieu. SMOBY gebruikt gerecyceld materiaal om onze natuurlijke middelen te beschermen. Ze verwezenlijken een duurzaam ontwikkelingsbeleid om de impact op het milieu voor toekomstige generaties te verkleinen. Het werk is erkend bij een ISO 50001 certificatie.