Papier

11 producten

Filter

11 producten

Filter

Als je met jouw kind gezellig aan de keukentafel wil gaan knippen en plakken, dan mag knutselpapier natuurlijk niet ontbreken. Of je nu een leuk knutselwerkje op internet hebt gevonden of de fantasie de vrije loopt laat, Top1Toys heeft voor iedere creatie geschikt knutselpapier. En het leuke is dat kinderen knutselpapier voor van alles kunnen gebruiken! Ze kunnen erop tekenen, mooie figuurtjes vouwen of bijzondere vormpjes uitknippen. De opties zijn eindeloos en vooral leuk om samen te doen. Knutselen is leuk voor jong en oud!

Soorten knutselpapier

Om aan de slag te gaan met de mooiste kunstwerken heeft jouw kind goed knutselpapier nodig. Top1Toys biedt papier aan in verschillende kleuren, zodat de kleine allerlei kleurrijke creaties kan maken. Naast knutselpapier kan de dreumes ook knutselen met crêpepapier, vlechtstroken, viltvellen of glitterkarton. Ook hebben we verschillende formaten in ons assortiment, handig als jouw kind aan de slag gaat met specifieke kunstprojectjes. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld samen mooie kaartjes maken om naar familie en vrienden te sturen. Met onze kinderscharen kunnen er ook leuke figuurtjes worden geknipt of met stiften worden gekleurd. Wat wil jouw kind graag knutselen?

Dit kun je knutselen met papier

Als er zoveel opties bestaan, dan kan het misschien juist moeilijk zijn om te bedenken wat je precies wilt maken met knutselpapier. Als jouw kind al wat ouder is en goed kan vouwen, dan kun je bootjes, vlinders, hartjes of vissen maken! Neem vooral op internet een kijkje naar alle creaties die mogelijk zijn met knutselpapier. Voor jongere kinderen is er natuurlijk ook van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan mozaïekcreaties van gescheurde stukjes papier.

Knutselen is trouwens niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zo kun je met ons origamipapier allerlei 3D vormpjes maken. Of maak bijvoorbeeld een hele bos bloemen van papier. Ze zullen nooit dood gaan en staan ook nog eens heel leuk! Maar ook voor verjaardagen zijn er leuke knutselcreaties te bedenken voor volwassenen. Maak bijvoorbeeld jouw eigen originele inpakpapier en geef jouw cadeautje iets extra’s. Jong of oud, met z’n allen aan tafel mooie dingen maken is altijd gezellig met de knutselspullen van Top1Toys!

Knutselpapier kopen bij Top1Toys

Voor het leukste knutselpapier ben je bij Top1Toys aan het juiste adres! Kies je favoriete vellen en plaats ze heel gemakkelijk in jouw online winkelmandje. Reken je voor € 19,99 of meer af? Dan krijg je de bestelling gratis naar je toegestuurd. En voor 16:00 uur besteld, is volgende werkdag in huis! Wel zo makkelijk wanneer je kleine zit te springen om leuke spulletjes om mee te knutselen. Mocht je meer willen weten of vragen hebben over het knutselpapier, neem gerust contact op met onze klantenservice. Als jouw kind enthousiast wordt van knutselen, neem dan vooral een kijkje bij de andere knutselspullen. Als je niets meer wilt missen van onze laatste updates, vergeet dan niet te abonneren op de nieuwsbrief! Samen knippen en plakken met knutselpapier is nog nooit zo leuk geweest als met Top1Toys!