Speelzand

14 producten

Filter

14 producten

Filter

Speelzand

Speelzand is speciaal gemaakt zodat jouw kind binnenshuis kan spelen met zand, zonder dat het huis hier heel vies van wordt. Het wordt ook wel kinetisch zand of magic sand genoemd. Dit product is zo gemaakt dat je wel veel plezier kunt beleven van het knutselen met zand, zonder de lasten hiervan. Want zeg nu zelf, hoe leuk is het om een dagje strand naar de woonkamer te halen. Van zandkoekjes ´bakken´ tot de mooiste kastelen bouwen. Hierdoor bevordert het speelzand ook de creativiteit van jouw kind.

Over creativiteit gesproken, het zand is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Van de normale zandkleur tot roze met glitters, je kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het! Bekijk al het speelzand hier op deze pagina.

Magisch speelzand

Het heet niet alleen magisch speelzand doordat het van die gekke kleuren heeft. Het verdient deze naam ook door de structuur van dit product. Het is zo gemaakt dat het niet uit kan drogen en dus heel lang mee kan gaan. Het speelzand wordt bij sommige pakketten geleverd met een speciale bak, maar dit is niet per se nodig. Het maakt namelijk geen vlekken, het plakt niet en laat geen korrels achter.

Speelzand zandbak

De bak die bij sommige pakketten wordt meegeleverd is eigenlijk een soort speelzand zandbak, maar dan echt alleen voor het zand en de schepjes. De bak is niet groot en kan daardoor juist op een tafel worden neergezet en ook weer eenvoudig worden opgeborgen. De bak is niet los verkrijgbaar, dus wanneer je deze wel graag in huis wilt hebben, raden wij aan om allereerst een pakket te bestellen, waarna je dit aan kunt vullen met verschillende soorten speelzand. Dit is namelijk wel los verkrijgbaar in onze webshop.

Speelzand binnen

Speelzand binnen in jouw huis is totaal iets anders dan normaal zand. Wij begrijpen dat je niet moet denken aan een huis vol zand. Het bijzondere aan dit product is dat het eruit ziet en aanvoelt als echt zand, maar dit is het niet. Maar voor jouw kind is het natuurlijk super cool om met zand te kunnen spelen midden in de woonkamer. Helemaal met regenachtig weer is dit een perfecte uitkomst. Dankzij dit speelzand haal jij het hele jaar door een beetje de zomer in huis.

Speelzand bestellen

Iedereen zal fan zijn van dit bijzondere en creatieve speelzand, dus snel bestellen is absoluut een goed idee. Het speelzand is bij Top1Toys erg populair en raakt snel uitverkocht. Wij doen ons best dit zo snel mogelijk weer voor je aan te vullen. Om jou hierin te voorzien van de beste service, raden wij aan een seintje aan te zetten. Dit kan door op het product te klikken dat je wilt bestellen en vervolgens jouw emailadres in te vullen bij: “geef een seintje”. Wanneer het product dan weer op voorraad is, zullen wij jou dit als eerste laten weten. Zo kan jij zo snel mogelijk alsnog jouw favoriete speelzand kopen.