Krasfolie

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Krasfolie is een magisch fenomeen, waardoor het ook bij jou tussen de knutselspullen niet mag ontbreken. Maar wat is krasfolie dan precies? Het zijn vellen zwart karton met daarop hele dunne hulplijntjes gedrukt. Met je kraspennetje ga je over de hulplijntjes en zie je langzaam maar zeker een mooie tekening verschijnen. Het is dus elke keer weer een verrassing wat er tevoorschijn komt bij jouw tekening. Heb je zin om hierdoor heel veel tekeningen te maken? Het knutselen is ook nog eens erg goed om te doen, en natuurlijk kun je de tekeningen daarna allemaal bewaren. Het krasfolie van Top 1 Toys is dan ook te vinden op deze pagina.

Krasfolie voor de mooiste tekeningen

Ons assortiment beschikt over diverse soorten krasfolie. Kies bijvoorbeeld voor een blok met 100 memoblaadjes een set met vellen en 2 pennen of een blok van 124 memoblaadjes. Met deze sets kun jij in ieder geval een lange periode vooruit ,want je kunt heel veel prachtige tekeningen maken. Elke keer is het weer een verrassing hoe jouw tekening eruit ziet. Maak mooie krassen in het papier en zo zie je steeds mooie kleuren naar vore komen. Kras Disney of prachtige bloemen voor de mooiste creaties.

Krasfolie bij Top 1 Toys

Krasfolie uitgekozen? Plaats het dan nu in je winkelmandje en bestel online bij Top 1 Toys. Je kunt uiteraard veilig betalen. Bij een minimaal orderbedrag van €20,- profiteer je al van gratis verzending, dus neem eens een kijkje tussen de rest van onze knutselspullen, want hoe meer je in huis hebt, hoe vaker je kunt afwisselen. Plaats je order voor 16:00 uur, zodat je het krasfolie al de volgende dag in huis hebt. Hoe spannend vind jij het om een leuke tekening te maken met krasfolie?

Heb je een vraag over ons krasfolie?

Wil je meer weten over onze knutselspullen? Met krasfolie kun jij je in ieder geval lang genoeg vermaken, om keer op keer weer prachtige tekeningen te maken. Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice, want wij helpen je graag verder. Krasfolie bestel je bij Top 1 Toys!