Knutselen

24 producten

Filter

24 producten

Filter

Bij Top 1 Toys vinden wij het belangrijk dat kinderen op een veilige en verantwoorde manier kunnen knippen en plakken. Je vindt daarom bij ons verschillende kinderscharen voor zowel rechts- als linkshandigen en materiaal om te oefenen met knippen en plakken. Op deze manier kun jij steeds beter en rechter knippen om vervolgens de mooiste dingen te maken. Benieuwd naar alle knutselspulletjes voor knippen en plakken? Je vindt het bij Top 1 Toys.

Alles voor jouw knutselpapier

Natuurlijk wil jij graag de mooiste figuurtjes knippen en daarvoor hebben wij diverse scharen voor jou. Als je niet alleen maar rechte lijnen wil knippen kun je ook kiezen voor een kartelschaar. Hiermee maak je de mooiste varianten. Knutselen bestaat voornamelijk uit knippen en plakken en daarom bieden wij je een assortiment aan met alles wat je daarbij nodig hebt. Om al jouw losse onderdelen op te kunnen plakken heb je natuurlijk ook een lijmstift nodig. Dit is ideaal, wat zo zit je niet zelf helemaal onder de lijm en kun je het gemakkelijk smeren op de delen wat jij wil opplakken.

Bestel jouw knip en plak spullen bij Top 1 Toys

Heb jij alles verzameld wat je nodig hebt voor het knippen en plakken? Dan kun je alles gemakkelijk en veilig via onze website bestellen. Bestel de inhoud van jouw winkelmandje op een werkdag voor 16:00 uur en wij zorgen ervoor dat je het de volgende werkdag al thuis ontvangt. Je kunt dus direct beginnen met het knippen en plakken van het leukste knutselpapier. Wat wil jij graag knutselen?

Meer weten? Raadpleeg onze specialisten

Bij vragen over jouw order, al ons knutselpapier of over onze service kun jij terecht bij onze klantenservice. Onze specialisten staan daar voor je klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Daarbij voorzien ze jou natuurlijk ook graag van persoonlijk advies over al onze knutselspullen. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren dus bel of mail ons met jouw vragen en wij staan je zo spoedig mogelijk te woord.