Puzzels

Producten 1-36 van 191

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 191

Pagina
Filter

Bij Top1Toys bieden we een grote selectie van verschillende varianten van de puzzel in allerlei stijlen en moeilijkheidsgraden. Ontdek daarom nu ons leuke assortiment en koop de favoriete puzzel voor jouw dreumes. En we snappen het heel goed als je zelf ook enthousiast raakt van het puzzelaanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze 1000 stukjes puzzel? Deze puzzel is bijvoorbeeld ook heel leuk om samen te maken met wat oudere kinderen.

Populaire puzzel

We staan bij Top1Toys bekend om onze uitgebreide collectie van allerlei puzzels. Hierdoor zijn onze producten geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Denk bijvoorbeeld aan klassieke gezinsvarianten, uitdagende 3D-versies en educatieve puzzels voor kinderen. We zetten graag onze persoonlijke favoriete varianten voor je op een rijtje:

  • Peuterpuzzels: deze is perfect voor de jongste puzzelaars. Ze zijn gemaakt van stevig karton en hebben grote stukken met herkenbare afbeeldingen, zodat peuters ze gemakkelijk kunnen vastpakken en in elkaar kunnen zetten.
  • Puzzelmat: onze mat is een leuke manier om puzzels op te lossen. De mat heeft vakjes om de stukjes op te leggen, zodat ze niet kwijtraken. Het is ook gemakkelijk om hem op te rollen en op te bergen wanneer hij niet wordt gebruikt.
  • 3D puzzel: een van de populaire puzzels van Top1Toys is de 3D-variant van de Eiffeltoren. Deze bestaat uit meer dan 200 stukjes en is gemaakt van stevig kunststof. Zodra die is voltooid, kan deze worden neergezet als decoratie in jullie woning! Leuk toch!

Voordelen puzzel

Er zitten vele voordelen aan een puzzel voor kinderen. Ten eerste kan het helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hun probleemoplossend vermogen. Het kan ook hun concentratie en geheugen verbeteren. Bovendien kan het een leuke en ontspannende activiteit zijn voor kinderen, wat kan helpen om stress te verminderen en hun emotionele welzijn te verbeteren. Puzzelen kan ook een leerzame activiteit zijn, het is een combinatie van denken en doen. Kortom, het is een geweldige activiteit waarmee kinderen uren speelplezier hebben en ook nog eens belangrijke vaardigheden leren! Win-win!

Puzzel kopen bij Top1Toys

Overtuigd van het plezier van het in elkaar zetten van die leuke stukjes? Er zijn ook zoveel varianten, dat er gegarandeerd een leuke bij zit! Als je vandaag nog voor 16:00 uur bij ons bestelt, dan gaan wij ons best doen de favoriete variant van jouw kind de volgende werkdag bij jou thuis te leveren. Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan verzenden wij hem gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!