Spellendoos 100 in 1

14,99

Ontdek eindeloos speelplezier met de Spellendoos 100 in 1! Deze uitgebreide spellendoos biedt een schat aan spelmogelijkheden, ideaal voor gezellige spelletjesmiddagen en -avonden. Met maar liefst 100 verschillende spellen heb je altijd een leuk en uitdagend spel bij de hand, of je nu van strategische denkspelletjes houdt of van gezellige bordspellen. Waarom de Spellendoos 100 in 1 geweldig is:
  • Eindeloos speelplezier: Met een keuze uit 100 verschillende spellen, waaronder klassiekers zoals schaken, backgammon, dammen en mens-erger-je-niet, raak je nooit uitgespeeld.
  • Geschikt voor iedereen: Perfect voor 2 tot 8 spelers, ideaal voor zowel kleine als grote gezelschappen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook leuk voor volwassenen.
  • Steun een goed doel: Bij aankoop van deze spellendoos wordt €1,- afgedragen aan Stichting Het Vergeten Kind, waardoor je niet alleen speelplezier koopt, maar ook een goed doel steunt.
Kenmerken van de Spellendoos 100 in 1:
  • 100 verschillende spellen: Van bordspellen tot kaartspellen, er is voor ieder wat wils.
  • Geschikt voor 2 tot 8 spelers: Perfect voor familieavonden, speelmiddagen met vrienden of spelletjes met het hele gezin.
  • Voor kinderen vanaf 6 jaar: Veilig en leuk voor jonge spelers, met spelopties voor alle leeftijden.
Met de Spellendoos 100 in 1 ben je verzekerd van urenlang speelplezier. Voeg deze veelzijdige spellendoos toe aan je collectie en geniet van de vele mogelijkheden die deze set te bieden heeft, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een goed doel!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml