Watersproeier octopus met bellenblaas deluxe

19,99
Maak je zomer nog spetterender met onze Watersproeier Octopus met Bellenblaas Deluxe! Deze vrolijke octopus staat garant voor eindeloos waterplezier en betovert je tuin in een speelse wateroase.

Sluit de Watersproeier Octopus eenvoudig aan op de tuinslang en zie hoe zijn tentakels vrolijk water in alle richtingen sproeien. Een verfrissende en speelse manier om de hitte te verslaan! Maar dat is nog niet alles - de magie komt tot leven wanneer er ook nog eens bellen uit de bovenkant van de octopus tevoorschijn komen.

Inclusief bellenblaasvloeistof, is deze Watersproeier Octopus met Bellenblaas Deluxe geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Laat de kinderen genieten van het speelse samenspel van water en bellen terwijl ze dansen en lachen onder de stralen van de octopus.

De zomer wordt onvergetelijk met dit vrolijke watermaatje! De Watersproeier Octopus met Bellenblaas Deluxe is de ideale metgezel voor dagen vol verfrissend plezier en creativiteit. Maak je tuin tot een speelparadijs met deze feestelijke octopus! 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml