Stapeltoren Hout - Kinderspel

9,99
Deze stapeltoren is een klassiek familiespel dat zenuwslopende spanning en plezier biedt voor spelers van alle leeftijden. Hier zijn enkele hoogtepunten van dit leuke spel:

- Spannend en uitdagend: Het doel van het spel is om beurtelings een houten blok uit de toren te halen en het bovenop te plaatsen zonder dat de toren omvalt. Het vereist steady handen en strategisch denken.

- Geschikt voor alle leeftijden: Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het is een geweldige activiteit voor het hele gezin. Het kan gespeeld worden met vrienden en familie op feestjes of gewoon voor wat quality time thuis.

- 54 houten blokken: De set bevat 54 houten blokken die stevig in elkaar passen om de toren te vormen. Dit biedt voldoende mogelijkheden voor een lang en spannend spel.

- Ontwikkel vaardigheden: Het spel helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek, concentratie en strategisch denken, terwijl het ook zorgt voor veel lachen en plezier.

- Sociale interactie: Stapeltorenspellen bevorderen sociale interactie en teamwork, terwijl spelers samenwerken om de toren op te bouwen zonder deze te laten instorten.

Of je nu een spelletjesavond organiseert, een verjaardagsfeestje viert of gewoon wat quality time wilt doorbrengen met je dierbaren, deze stapeltoren is een geweldige keuze. Het biedt spannend entertainment en een kans om je vaardigheden te testen terwijl je samen plezier hebt. Een klassieker die nooit uit de mode raakt!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml