Ballen accessoires

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Een ballen pomp is ideaal als jouw kleine dreumes graag met speelballen in de tuin speelt. Want de kans is groot dat de voetbal of basketbal op den duur zacht wordt. En dat vermindert het speelplezier! Daarom is het heel handig als je zelf gemakkelijk speelballen weer kunt opblazen met een ballen pomp! Of je nu op zoek bent naar een ballen pomp voor thuisgebruik of voor op de sportvelden, bij Top1Toys hebben we voor ieder wat wils.

Voordelen voetbal pomp

Waarom je voor een ballen pomp van Top1Toys moet kiezen, leggen we graag uit! Onze ballen pomp is gemaakt van stevig materiaal, waardoor je hem niet snel weer opnieuw hoeft te kopen. Daarnaast is de ballen pomp heel gemakkelijk in gebruik! Binnen enkele minuten heb je de voetbal weer helemaal op de gewenste hardheid. Aangezien de ballen pomp niet heel groot en zwaar is, kun je hem ook gemakkelijk overal mee naar toenemen. Zo kan jouw kleine dreumes de pomp bijvoorbeeld zelf in een tas meenemen naar het voetbal- of basketbalveld. Verder bieden we ook handige opzetstukjes voor verschillende soorten ballen.

Soorten ballen

Naast een handige voetbal pomp, kun je ook hele leuke speelballen in ons assortiment vinden! Er zijn zoveel verschillende speelballen om uit te kiezen, dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Zo zijn er ballen voor binnen- en buitengebruik, ballen voor jonge kinderen en ballen voor oudere kinderen en volwassenen. Wat dacht je van grappige jongleerballen of hele toffe voetballen. Zo hebben we een Barcelona bal met een logo erop of een voetbal van de KNVB! Bij het kiezen van een speelbal is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd en interesses van het kind, evenals de omgeving waarin de bal gebruikt zal worden. Je kunt ook je kind laten helpen bij het maken van de keuze om ervoor te zorgen dat ze een bal kiezen waar ze echt blij mee zullen zijn!

Ballen pomp kopen bij Top1Toys

Vind jij een ballen pomp ook zo handig? Bestel hem dan gelijk via onze gebruiksvriendelijke webshop! Top1Toys maakt het spelen van jouw kind zo leuk mogelijk, dus met deze ballen pomp wordt dat hopelijk nog een stukje makkelijker! Als je vandaag nog voor 16:00 uur bij ons bestelt, dan gaan wij ons best doen het pakket de volgende werkdag bij jou thuis te leveren. Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan verzenden wij het gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!