Badminton

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Badminton kennen veel mensen in Nederland als ideale sport voor op de camping of voor op het strand. Het is een sport voor jong en oud, je speelt deze sport veelal in tweetallen, maar het kan ook prima in viertallen worden gespeeld. Je hoeft bij badminton niet bang te zijn dat je niet aan voldoende beweging komt, want je rent van rechts naar links en van voor naar achter, om maar niet de shuttle te laten vallen. Van heldhaftige duikacties tot de mooiste sprongen, badminton zorgt ervoor dat iedereen gaat voor de winst!

Het begint allemaal met een badminton racket

Het principe is dat je met jouw badminton racket de shuttle over het net slaat naar de tegenstander, waarna degene deze weer terugslaat. Om te winnen moet je ervoor zorgen dat jij als eerste, met twee punten verschil, de 21 punten bereikt. Staat het 20-21, dan speel je door tot 30 punten. Wie het eerst 30 punten behaald heeft gewonnen. Je doet dit drie keer. Wanneer de stand gelijk staat met 1-1, dan is degene die de volgende rally wint de winnaar. Je ontvangt een punt wanneer de shuttle op de grond komt bij de tegenstander, de shuttle bij de tegenstander onder het net doorgaat, wanneer de tegenstander de shuttle laat vallen aan zijn kant, als de tegenstander de shuttle twee keer achter elkaar raakt met het badminton racket, of wanneer de shuttle bij de beurt van de tegenstander tegen het net aankomt.

Raak jij ook altijd jouw shuttle tijdens badminton kwijt?

Je kent het vast wel, de shuttle landt tijdens badminton in een boom of in de struiken. Het zijn van die typische voorwerpen die toch iedere zomer opnieuw lijken te verdwijnen. Daarom koop je bij Top1Toys ook losse badminton shuttles. Deze verkopen wij per 6 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Badminton set

Bij Top1Toys koop jij ook jouw complete badmintonset. Deze zijn verkrijgbaar voor twee en voor vier personen. Ze worden geleverd in een handige opbergtas. Ook verkopen wij hierbij een net, zodat het spel gespeeld kan worden, zoals deze officieel is bedoeld. Ga je naar de camping? Dan durven wij te wedden dat het hele veld mee wil doen als je het net ophangt voor de tent. Heb je meteen een leuk aanknopingspunt om nieuwe mensen te leren kennen. Badminton is ook ideaal met kinderen. Zij maken binnen no-time nieuwe vriendjes op de camping.

Badminton producten aanschaffen bij Top1Toys

Ook enthousiast geworden voor een potje badminton? Bekijk dan snel deze pagina voor alles wat jij nodig hebt om de sterren van de hemel te spelen! Heb jij vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via het volgende mailadres klantenservice@top1toys.nl of via het volgende telefoonnummer 085-7921897. Veel overige vragen vind je op onze FAQ pagina. Hier hebben wij de meest voorkomende vragen al voor jou beantwoord. Staat jouw vraag hier niet tussen, dan mag je natuurlijk ook voor overige vragen contact opnemen.