Phase 10 - Kaartspel

12,99
Phase 10™: Het uitdagende kaartspel dat lijkt op Rummy, maar met een spannende twist!

Van de makers van UNO™ komt een opwindend kaartspel in de stijl van Rummy, maar met een onverwachte en spannende draai! Het doel van het spel is om 10 verschillende fasen te voltooien voordat je tegenstanders dit doen. Deze fasen kunnen bestaan uit het maken van twee sets van drie kaarten, het vormen van een rij van zeven kaarten, of het verzamelen van zeven kaarten in dezelfde kleur. Degene die als eerste alle fasen heeft voltooid, wordt gekroond tot de winnaar.

Het unieke aan Phase 10™ is dat elke fase die je moet voltooien specifiek is voor de hand kaarten die je hebt ontvangen. Spelers die een fase succesvol afronden, gaan door naar de volgende fase, maar degenen die hier niet in slagen, moeten blijven proberen totdat ze hun doel hebben bereikt. Het spel zit boordevol actie dankzij de toevoeging van keuzekaarten en pestkaarten. Een keuzekaart kan worden gebruikt in plaats van een nummerkaart en kan elke kleur aannemen om een fase te voltooien. Met een pestkaart kun je een medespeler dwingen een beurt over te slaan, waardoor strategie en slimmigheid van essentieel belang zijn.

Phase 10™ is een spel voor het hele gezin dat urenlang plezier biedt. Het daagt je uit om je kaartvaardigheden te verbeteren terwijl je geniet van een boeiende wedstrijd. Met 108 kaarten en spelregels inbegrepen, ben je klaar voor urenlang vermaak. Grijp je kaarten en bereid je voor op een spannend avontuur terwijl je de fasen voltooit en de overwinning nastreeft. Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml