Spel Kwartet Kikker Junior

6,99
Duik in de vrolijke wereld van Kikker met het "Kwartet Kikker Junior" spel! Dit speelse kwartetspel is perfect geschikt voor zowel jong als oud en staat bol van de betoverende illustraties van de geliefde kikker Kikker en zijn vrienden. Met 38 speelkaarten en eenvoudige spelregels is het "Kwartet Kikker Junior" spel ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

Dit spel is een geweldige manier om kinderen te introduceren in de wereld van kaartspellen terwijl ze genieten van de charmante avonturen van Kikker en zijn vrienden. Met de prachtige illustraties komen de karakters tot leven en worden kinderen aangemoedigd om samen te werken, te delen en hun observatievermogen te ontwikkelen.

"Kwartet Kikker Junior" biedt niet alleen eindeloos plezier, maar stimuleert ook de creativiteit en sociale vaardigheden van jonge spelers. Terwijl ze spelen, leren ze over samenwerking en het herkennen van overeenkomsten en verschillen tussen kaarten.

Kortom, "Kwartet Kikker Junior" is een fantastische keuze om quality time door te brengen met vrienden en familie, terwijl je samen geniet van de wereld van Kikker. Het is een perfect cadeau voor jonge lezers en fans van de avonturen van Kikker en zijn vriendjes. Dus laat het spel beginnen en beleef vrolijke momenten met Kikker en zijn kwartetspel vol plezier!
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel kaarten bevat het spel Weetjes Kwartet?

Het Spel Weetjes Kwartet heeft 38 speelkaarten.

trustpilot-product.phtml