Ravensburger Koehandel Master - Kaartspel

Bespaar 23%
9,98 Adviesprijs 12,99
Stap in de spannende wereld van Koehandel Master, waar loven en bieden de sleutel is tot het verzamelen van de meest waardevolle dierkwartetten! Dit spel, gebaseerd op de klassieke Koehandel, brengt een nieuwe dimensie van strategie en plezier naar de tafel.

Jouw doel is simpel: verzamel zo kostbaar mogelijke dierkwartetten door slim te onderhandelen en de juiste zetten te doen. Maar pas op! De concurrentie is meedogenloos, en alleen de slimste spelers zullen winnen.
Met 40 dierkaarten, elk met een rode rug die de sleutel vormen tot kostbare kwartetten, en 10 stamboekkaarten die je kansen vergroten, is elke zet cruciaal. Maar let op de ratkaarten - ze kunnen je plannen in de war schoppen als je niet op je hoede bent.
Met 66 geldkaarten met een groene rug, variërend in waarde van 0 tot 500, is het spel gevuld met mogelijkheden en uitdagingen. En met de spelregels inbegrepen, kunnen zelfs beginners snel de kunst van de Koehandel beheersen.

Klaar om je handelsvaardigheden te testen? Koehandel Master is geschikt voor 2 tot 6 spelers, dus nodig je vrienden en familie uit voor een avond vol plezier en strategie. Verzamel, onderhandel en triomfeer - wie zal de ultieme meester van de Koehandel worden?
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel kaarten zijn er aanwezig in het Spel Koehandel Master?

Bij het Spel Koehandel Master zitten 120 speelkaarten.

trustpilot-product.phtml