Spel Ik Leer Cijfers

12,99
Met 'Ik Leer Cijfers' ontdekken kinderen op een speelse manier de wereld van cijfers, leren ze tellen van 1 tot 10, ordenen ze hoeveelheden en leggen ze verbanden tussen cijfers en afbeeldingen. Deze educatieve set bevat 6 verschillende spelletjes die kinderen alleen of samen kunnen spelen. 

Eén van de spelletjes daagt kinderen uit om een dierenreeks te leggen van klein naar groot. Kun jij zien hoeveel dieren er op de kaart staan? Probeer dan het juiste getal eraan te koppelen. De set bevat ook 10 3-delige puzzels met de cijfers 1 tot en met 10, waarmee kinderen kunnen oefenen met cijferherkenning en getalbegrip.

De spelletjes zijn ontworpen om in moeilijkheidsgraad op te lopen, zodat kinderen op hun eigen tempo kunnen leren en groeien. Bovendien zijn ze zelfcorrigerend, wat betekent dat kinderen gemakkelijk kunnen controleren of ze de opdrachten correct hebben uitgevoerd.

Inhoud van de set:
- 10 3-delige puzzels met de cijfers 1 tot en met 10
- Spelregels

'Ik Leer Cijfers' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en biedt een leuke en leerzame manier om cijfers te verkennen en te begrijpen.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml