Blokpuzzels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De blokpuzzel van Top1Toys zijn beschikbaar in verschillende afbeeldingen en vormen. Zo vind je bijvoorbeeld houten blokpuzzels voor de allerkleinsten. Deze zijn makkelijk vast te pakken en kunnen kleine kinderen niet in hun mond stoppen. Deze puzzels bieden bovendien de nodige voordelen voor de ontwikkeling van je kind. Jij merkt er niks van maar jouw kind leert spelenderwijs een heleboel! Bij Top1Toys hebben we een breed assortiment aan puzzels voor jong en oud, hieronder vind je allemaal! Of hou je liever van een legpuzzel, vloerpuzzel of een 3D puzzel?

Blokpuzzels voor de allerkleinsten

Het leuke aan de blokpuzzel is dat je de houten blokken makkelijk kan draaien. Zo vind je op elke zijde een andere tekening. Neem bijvoorbeeld de blokpuzzel van Peppa Pig. Met deze puzzel krijg je voor één puzzel eigenlijk zes verschillende puzzels. Op elke kant zie weer een ander avontuur van Peppa Pig. Op de ene puzzel vind je Peppa Pig met familie en vriendjes bij de locomotief trein. Op weer een andere puzzel vind je Peppa Pig in de slaapkamer in haar stapelbed. Zo puzzel jij eindeloos met deze handige blokpuzzel voor de allerkleinsten! Ook de Peppa Pig verkleedpuzzel is erg leuk voor je kleine dreumes. Met deze puzzel kan jouw kind Peppa Pig steeds weer een nieuwe outfit aan doen. Een geel jurkje of een rood jurkje en een hoedje op, met deze puzzel kan het allemaal. Maar ook kun je kiezen welke schoenen Peppa vandaag aantrekt.

Blokpuzzel uitleg

Bij iedere puzzel is ook een handige uitleg gevoegd. Zo kun jij goed kijken hoe jij en jouw kind snel aan de slag kunnen met het maken van de leuke Peppa Pig puzzel. Als jij de blokpuzzel uitleg snapt, kun je dit weer goed overdragen aan je kind. De uitleg is makkelijk te begrijpen voor jonge kinderen en spreken redelijk voor zich.

Blokpuzzel denksport

Ook voor de kleinsten onder ons is het belangrijk dat zij op jonge leeftijd hun brein trainen. Het beste is om dit spelenderwijs te doen. Blokpuzzel denksport is hier een goede manier om de cognitieve vaardigheden van je kind te ontwikkelen. De verschillende kenmerken van een puzzel zorgen ervoor dat jouw kind ruimtelijk inzicht vergroot. Tijdens denksport ontwikkelt jouw kind ook fijne motoriek en leert om probleemoplossend te denken. Genoeg voordelen om die jouw dreumes leert zonder dat jij er iets van merkt!

Blokpuzzels kopen bij Top1Toys

Heeft u een leuke puzzel kunnen vinden? Je bent geen uren kwijt aan het zoeken naar de leukste puzzels voor jouw kind en bestelt ze nu gemakkelijk online bij Top1Toys. Bij een bestelling van €19,99 worden de producten gratis bij je thuisbezorgd en kan je ze eventueel binnen 30 dagen weer gratis retourneren. Heeft u nog andere vragen over de producten of de levering? Onze vriendelijke medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.