Present Pets Fancy Pups

Bespaar 40%
29,98 Adviesprijs 49,99
Ontdek Present Pets fancy pups! De enige cadeautjes die zichzelf uitpakken!

In elke verpakking met Glitter Pup-thema zit een schattige interactieve puppy speciaal voor jou. Ze kan niet wachten om je te ontmoeten, ze springt bijna uit de cadeaubox! Met een van de twee mogelijke glitterpups in elke doos, weet je pas welke puppy je krijgt als ze zichzelf uitpakt. Om de grote onthulling te beginnen, wikkel je de buitenste laag van de doos los uit en trek je aan het cadeaulabel. De doos begint meteen te trillen als je lieve pup gretig haar weg naar buiten trappelt! De voorkanl springt open en onthult welke Present Pets Glitter Pup erin zit: Princess of Kweenie!

Elke Glitter Pup heeft expressieve ogen, een pluchen lijfje, een regenboogstrik en glinsterende details op haar poten, oren en kraag. Ze is zo schattig! Wanneer ze zichzelf onthult, zingt je nieuwe pup een speciaal unboxing-nummer! Ontdek de speelse persoonlijkheid van je huisdier terwijl je samenwerkt en samen speelt. Ze vindt het heerlijk om te knuffelen! Aai haar hoofd en ze geeft je graag kusjes en lieve knuffels. Kietel haar buik om haar enthousiast te maken om te spelen! Haar staart zal sneller kwispelen, terwijl ze tikt en schudt met haar poten en de schattigste puppy giechelt! Je puppy herkent zelfs wanneer je met haar praat! Voor nog meer leuke verrassingen kan je nieuwe puppy spelletjes spelen en direct een trucje uitvoeren als je op haar rugknop drukt en tegelijkertijd haar hoofd aait! Met meer dan 100 geluiden en acties laten Present Pets je ervaren hoe het is om verrast te worden met je eigen puppy.

De Present Pets zijn een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar en maken elke cadeau-gelegenheid extra speciaal. Pak alle aanwezige huisdieren uit, inclusief Fancy Pups Cocoa of Casey (elk afzonderlijk verkrijgbaar) en beleef een onvergetelijke unboxing-ervaring waar het hele gezin van zal genieten! Welke puppy krijg je? Incl. 6 AAA-batterijen.
 
Present Pets Fancy Pups is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.


 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml