Play-Doh Mini Bucket Assorti

10,99

In verschillende uitvoeringen. Let op: Geen keuze mogelijkheid! Prijs is per stuk
(Bij bestelling van meerdere aantallen, kan het zijn dat je dezelfde uitvoering ontvangt)

Maak de leukste kleifiguren met een Play-Doh mini-emmer


Met PLAY-DOH-klei kun je de leukste dingen maken! En met een van deze drie mini-emmers heb je direct een leuke set om mee te beginnen! Vorm de zachte klei met je handen of gebruik de bijgeleverde vormpjes en leuke tools om er iets moois van te maken. En als je klaar bent, kun je alles weer netjes opruimen in de emmer. Zo houd je alles mooi bij elkaar en kun je je klei ook makkelijk meenemen!

Picknick Bucket
In deze emmer zitten de leukste vormpjes om allerlei dingen te maken voor een geweldige PLAY-DOH-picknick! Maak appels, koekjes en nog veel meer met de klei voor urenlang speelplezier!

Numbers Fun
1..2..3..4..5.. in deze emmer zitten allerlei nummers waarmee je lekker kunt spelen! Rol de klei uit en druk de nummers uit met de vormpjes. Probeer te rekenen of verzin een leuk spelletje.

Animal Bucket
Het wordt een beestenboel in huis met deze leuke emmer van PLAY-DOH! Maak dolfijnen, giraffen, krokodillen en nog veel meer! Je kunt ze in alle kleuren maken die jij wilt, dus maak er een bontgekleurde dierentuin of jungle van!

Beach
Op het strand spelen doe je met... klei! In deze leuke mini-emmer van PLAY-DOH zitten allerlei vormpjes en tools om een strand na te maken. Maak een zeester of vul een emmer met 'zand'. Met deze emmer kun je lekker binnen blijven terwijl je een dag vol strandplezier hebt!


Inhoud:
  • Emmer
  • Vier potjes PLAY-DOH klei (212g)
  • Vormpjes
  • Tools

De PLAY-DOH Mini Buckets zijn geschikt voor kleiers vanaf drie jaar.

Dit artikel is verkrijgbaar in vier uitvoeringen. Vooraf  is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.
 
Meer informatie Meer weergeven
Hoe lang is de houdbaarheid van Play-Doh?

De houdbaarheid van Play-Doh is ongeveer 3 maanden.

trustpilot-product.phtml