Peppa Gaat Naar De Dierentuin

Bespaar 61%
12,98 Adviesprijs 32,99
Stap in de vrolijke wereld van Peppa Pig met de Peppa's dagje naar de dierentuin speelset! Deze kleurrijke en interactieve speelset brengt Peppa, Meneer Leeuw en een scala aan dierentuindieren tot leven, waardoor peuters een dag vol plezier en verbeelding kunnen beleven. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze geweldige speelset:
  1. Levendige personages: De set bevat figuurtjes van 7,5 cm van Peppa en Meneer Leeuw, waardoor kinderen hun favoriete personages uit de Peppa Pig tv-serie kunnen meenemen op hun avontuur.
  2. Dierentuinaccessoires: Met 6 accessoires met dierentuinthema, waaronder een grote achtergrond van de ingang van de dierentuin en een poort die open en dicht kan, wordt de dierentuin tot leven gebracht.
  3. Interactieve hotspots: Plaats de zakjes namaakdierenvoedsel in de wagon en breng de dierenverblijven tot leven door de zakjes op de interactieve hotspots te zetten. Een leuke manier voor kinderen om de dieren te voeren en te zien hoe ze bewegen!
  4. Verbeeldingsrijk spelen: Kinderen kunnen doen alsof ze een dagje naar de dierentuin gaan, de dieren voeren en allerlei avonturen beleven, of ze kunnen zich laten inspireren door momenten uit de Peppa Pig tv-serie.
  5. Perfect cadeau: Deze speelset is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen of feestdagen, en zal de fantasie en creativiteit van peuters stimuleren.
Peppa's dagje naar de dierentuin speelset is een onmisbaar stukje speelgoed voor Peppa Pig-fans vanaf 3 jaar. Laat de kleintjes genieten van urenlang verbeeldingsrijk spelen terwijl ze de levendige wereld van Peppa verkennen.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml