Woezel En Pip

1 product

Filter

1 product

Filter

Is jouw kind verknocht aan één van de bekendste fictieve hondjes van Nederland? Sta dan stil bij zijn of haar verjaardag door Woezel en Pip speelgoed van Top1Toys cadeau te doen. Bij Woezel en Pip speelgoed staan de reu en teef centraal, die in hun prentenboeken de wildste avonturen beleven met elkaar. In onze webshop verkopen we verschillende uitwerkingen van Woezel en Pip speelgoed, waar we je meer over vertellen op deze pagina.

Woezel en Pip speelgoed is in de afgelopen jaren zo populair geworden vanwege het doorslaande succes van boeken, series en de film Woezel en Pip: Op zoek naar de Sloddervos! Bestel vandaag nog jouw Woezel en Pip speelgoed in onze webshop.

Woezel en Pip baby speelgoed: de wens van ieder kind

Woezel en Pip baby speelgoed prijkt altijd hoog op de verlanglijstjes van kinderen en dat is niet zonder reden. Het hondenduo is namelijk al jaren geliefd onder jonge kinderen, omdat ze er op verschillende manieren mee in aanraking komen. Op jonge leeftijd pakken ouders de prentenboeken er graag bij om hun kinderen met een goed verhaal de nacht in te helpen, terwijl de kinderen een poosje erna zichzelf vermaken met de diverse series die erover zijn uitgebracht.

Woezel is het mannetje van het duo en wordt gekenmerkt door zijn donkere vacht, terwijl Pip het vrouwelijke figuur van de twee is en voor geen gat te vangen is. Zij gaat geen enkel avontuur uit de weg en neemt haar vriend Woezel op sleeptouw, die altijd gromt, maar niet zo stoer is als hij doet voorkomen.

Het verhaal achter Woezel en Pip speelgoed

Woezel en Pip speelgoed is ontstaan, nadat actrice en zangeres Guusje Nederhorst ooit prentenboeken schreef op haar ziektebed. De voormalig GTST actrice had te kampen met borstkanker en in deze periode vond zij de intrinsieke motivatie om aan de slag te gaan met het schrijven van kinderboeken.

Woezel en Pip speelgoed dat we bij Top1Toys verkopen, zijn de Loco Bambino Woezel en Pip Starter en het Autostoel Speelkoord Woezel & Pip 30 Cm. Eerstgenoemde is vooral leuk om te spelen op momenten wanneer je de tijd hebt met je kind, terwijl baby’s zich uitstekend vermaken kunnen gedurende een rit naar opa, oma of een ander familiebezoekje. Deze is eenvoudig te bevestigen aan de handgreep, waarna je kind zich kan vermaken.

Top1Toys

Woezel en Pip speelgoed is zowel on- als offline verkrijgbaar bij Top1Toys. Indien je de voorkeur geeft aan het laatste, verzoeken we je om de voorraad van de desbetreffende winkel raad te plegen, zodat je winkelbezoekje niet voor niets zal zijn. Kies je voor een online bestelling? Dan kun je het gewenste product snel tegemoet zien, want wij streven ernaar om alle orders (van voor 16:00) de volgende dag aan je te leveren.