Little Dutch

Little Dutch speelgoed draait om liefde voor het gezinsleven. Met mooi ontworpen, comfortabele kwaliteitsproducten willen ze iedere grote en kleine stap in de ontwikkeling van een kind plezieriger maken. Hieronder vind je onze uitgebreide Little Dutch collectie, van houten speelgoed tot knuffels en van hamerbankje tot loopfiets.

Producten 1-36 van 113

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 113

Pagina
Filter

Bij Top1Toys vind je een uitgebreid assortiment van Little Dutch speelgoed. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle, kwalitatieve speelgoed en kinderaccessoires. Het is een Nederlands merk dat met veel liefde en zorg speelgoed ontwerpt dat niet alleen veilig en duurzaam is, maar ook educatief. Elk product, van een Little Dutch pop tot de Little Dutch werkbank, is ontworpen om kinderen spelenderwijs te laten leren en ontdekken.

De voordelen van Little Dutch

Little Dutch biedt meerdere voordelen voor kinderen én ouders.

  • Educatieve waarde: dit speelgoed is ontworpen met een focus op spelenderwijs leren. Het stimuleert onder andere de ontwikkeling van fijne motoriek, probleemoplossend denken en kleur- en vormherkenning.
  • Duurzaamheid en veiligheid: het merk zet zich in voor duurzaam speelgoed. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor kinderen en gebouwd zijn om lang mee te gaan. Hierdoor wordt de impact op het milieu geminimaliseerd.
  • Stimulatie van creatieve verbeelding: met speelgoed dat van alles omvat, van houten treinen tot zachte poppen, biedt het merk de middelen om de verbeelding de vrije loop te laten en creativiteit te ontwikkelen door middel van rollenspel en constructiespel.
  • Genderneutraal: veel van het speelgoed is genderneutraal, waardoor het geschikt is voor zowel jongens als meisjes. Dit bevordert inclusiviteit en zorgt ervoor dat elk kind met het speelgoed kan spelen zonder stereotypen.
  • Bevordering van sociale vaardigheden: door speelgoedsets aan te bieden die samenwerking en delen aanmoedigen, helpt het bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden bij kinderen.
  • Aandacht voor milieu: het merk neemt verantwoordelijkheid voor het milieu door duurzame praktijken te hanteren tijdens de productie van het speelgoed zoals het gebruik van niet-giftige verf en het minimaliseren van plastic in verpakkingen.
  • Veelzijdigheid in assortiment: door het uitgebreide assortiment van Little Dutch is er voor elke leeftijd en interesse wel iets te vinden. Dit maakt het makkelijker om speelgoed te vinden dat past bij de ontwikkelingsfase en interesses van het kind.

Het assortiment van Little Dutch bij Top1Toys

We begrijpen hoe belangrijk kwalitatief speelgoed is voor de ontwikkeling van je kind. Daarom hebben we een breed assortiment Little Dutch producten geselecteerd die perfect aansluiten bij de behoeften en de interesses van kinderen.

In ons aanbod van het merk vind je veel houten speelgoed: van de welbekende blokkensets tot de populaire Little Dutch trein en bijbehorende voertuigen. Houten speelgoed is zowel duurzaam als tijdloos en perfect voor creatief spel dat de fijne motoriek én zintuiglijke vaardigheden van kinderen bevordert. Het biedt een veilige speeloptie, vrij van schadelijke stoffen en ondersteunt tegelijkertijd milieubewuste keuzes. Dit maakt het verantwoordelijk voor elk kind.

Little Dutch kopen bij Top1Toys

Of je nu op zoek bent naar Little Dutch blokken of de Little Dutch activiteitenkubus: het merk heeft voor elk moment én elk kind iets bijzonders.

Little Dutch bestellen kan eenvoudig via onze website. Voor 16:00 uur besteld? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Je pakket wordt gratis verzonden wanneer je het minimale orderbedrag van €20 hebt bereikt. Heb je daarna toch nog twijfels over je bestelling? Dan kun je het binnen 30 dagen omruilen voor iets anders.