Rainbow High

12 producten

Filter

12 producten

Filter

Rainbow High is een speelgoedmerk dat poppen verkoopt die compleet verschillen qua uiterlijk. Hoewel alle Rainbow High poppen een andere kleur hebben, zijn ze allemaal gelijkwaardig. Daarmee probeert Rainbow High een voorbeeldrol aan te nemen in de wereld, waar rassendiscriminatie nog altijd heerst. Bij Rainbow High maakt het niet uit welke (regenboog)kleur je huid heeft, want je kunt altijd jezelf zijn. De Rainbow High poppen zijn helemaal zelf te ‘stylen’ door kinderen. Riemen, oorbellen of schoenen: ze zijn stuk voor stuk te verwisselen naar eigen smaak, waardoor kinderen met mode bezig kunnen zijn zonder zelf dure merkkleding te hoeven dragen.

Top1Toys heeft maar liefst 15 dames uit de Rainbow High collectie toegevoegd aan het assortiment, die we netjes aan je zullen voorstellen. Voeg je lieveling toe aan de winkelwagen en bestel hem bij Top1Toys.

Wie zijn de Rainbow High poppen?

De Rainbow High poppen zijn in grote getalen naar de webshop van Top1Toys gekomen! En om te kunnen bepalen met wie je de dikste vrienden zal worden, geven we een karakteromschrijving van de vijf van de vijftien dames:

  • Hali Capri: als er iemand een strandmeisje is, dan is Hali Capri het wel. Zij voelt zich het beste in haar palmtopje en draagt graag haar zonneklep, zodat ze nog wat kan zien op het strand.
  • Jade Hunter: Jade Hunter is de groene Rainbow High pop. Zelfs haar notitieboek, potlood en kam zijn uitgevoerd in haar lievelingskleur! De glow in de dark jurk maken haar outfit helemaal af.
  • Poppy Rowan: Poppy Rowan is het oranje prinsesje uit de Rainbow High collectie. Ze voelt zich het meest elegant in haar jurk, waarin je een prachtige vlinder kan herkennen. Ze heeft ook nog een ander jurkje, die wat meer zomers is.
  • Priscilla Perez: Priscilla Perez is de roze diva van het stel. Ze is gek op haar gadgets en zit dan ook graag op haar mobiel of achter haar laptop. En als haar make-up ook maar iets vervaagt, doft ze cih op met haar make-up setje.
  • Olivia Woods: Rainbow High kleding is doorgaans wat meer meisjesachtig, maar Olivia Woods bewijst dat je er ook stoer uit kan zien als vrouw. Haar legergroene outfit is gewaagd en juist daarom valt ze zo op ten opzichte van haar mede Rainbow High poppen.

Rainbow High dolls kopen?

Staat één van de Rainbow High dolls van MGA al geruime tijd op het verlanglijstje van je kinderen? Vul zijn of haar collectie dan aan met de lievelingspoppen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases of klassieke favorieten, bij Top1Toys vind je altijd de perfecte aanvulling voor je Rainbow High-collectie. Bestel vandaag nog en breng de magie van Rainbow High in huis!