Ticket To Ride

Ticket to Ride biedt een fantastische speelervaring voor iedereen. Bij dit spel gaat het om het leggen van treinroutes tussen verschillende bestemmingen. Het neemt je mee op een avontuurlijke reis vol strategie en planning. Ga jij de uitdaging aan?

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Wat is het spel Ticket To Ride?

Ticket to Ride is een bordspel ontwikkeld door het merk Days of Wonder. Het spel draait om het leggen van treinroutes tussen verschillende steden. Spelers verzamelen kaarten met treinroutes en proberen vervolgens routes te voltooien door de juiste combinaties van kaarten te verzamelen en uiteindelijk op het bord te spelen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verdienen door routes volledig af te leggen en bestemmingskaarten te behalen. Ticket to Ride staat bekend om de eenvoudige spelmechanismen en boeiende gameplay, waardoor het geschikt is voor jong en oud.

Het spel combineert planning, strategie en een vleugje competitie om een onvergetelijke speelervaring te bieden. Het is niet alleen leuk voor families en vrienden om samen te spelen, maar het is ook een geweldige manier om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Hierbij gaat het onder andere om planning, ruimtelijk inzicht en strategisch denken. Bovendien is Ticket to Ride een eenvoudig spel om te leren, waardoor het toegankelijk is voor zowel ervaren spelers als nieuwkomers.

Ons Ticket To Ride assortiment

Aangezien Ticket To Ride zo’n populair bordspel is, hebben we verschillende edities in ons assortiment. Dit varieert van het Ticket To Ride basisspel tot uitbreidingen en kinderversies. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

    • Ticket To Ride Amsterdam: deze speciale editie is geïnspireerd op de bruisende stad Amsterdam. Spelers krijgen de unieke kans om de iconische grachten en bezienswaardigheden van de Nederlandse hoofdstad te verkennen. Het bordspel is iets kleiner dan de originele versie, waardoor het spel dynamisch en snel is. Verdien punten in de verschillende wijken van Amsterdam.
    • Ticket To Ride Europe: met de Europa editie maak je een treinreis door heel Europa, waarbij iconische steden en bestemmingen worden verkend. Het toont een kaart van Europa, inclusief de treinroutes. Met veerboten en tunnels zorgt deze versie voor extra uitdaging en variatie. Overwin de obstakels om je treinnetwerk te kunnen uitbreiden.
    • Ticket To Ride Nederland: deze uitbreiding brengt spelers naar de schilderachtige landschappen en historische steden van Nederland. De gedetailleerde kaart van Nederland met onder andere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen daagt spelers uit om treinroutes te leggen tussen deze steden en andere locaties. Het unieke aan deze uitbreiding zijn de speciale regels en elementen die zijn aangepast aan het Nederlandse landschap zoals waterwegen en bruggen.
    • Ticket To Ride Junior: deze editie is ontworpen voor jonge spelers. Kinderen vanaf 6 jaar krijgen een toegankelijke en leuke introductie in de wereld van Ticket To Ride. Er worden verschillende bestemmingen in Europa verkend, terwijl er treinroutes worden gelegd tussen bekende steden. Het bordspel is kleiner en daardoor overzichtelijker, wat het gemakkelijker maakt voor jonge spelers om het spel te begrijpen.

Ticket To Ride kopen bij Top1Toys

Ticket To Ride mag niet ontbreken in de spelletjeskast. Bekijk het assortiment online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. De verzendkosten vervallen bij een minimaal orderbedrag van €19,99. Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag. Perfect voor als je nog op zoek bent naar een last minute cadeau.