LEGO - Vliegtuig

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Lego City vliegtuig van Top1Toys

‘’Are you ready for take off? We gaan opstijgen!’’ Met het Lego City vliegtuig vlieg jij naar de mooiste exotische plekken. Kies jij voor een bestemming naar het strand om heerlijk op vakantie te kunnen en op een zacht ligbedje tussen de groene palmbomen te liggen? Of kies jij voor een avontuurlijke bestemming in de bergen? Het Lego City vliegtuig brengt de passagiers overal naar toe. In het grote Lego City vliegtuig kunnen veel passagiers naar een bestemming worden gevlogen. Maar let wel op dat je eerst toestemming krijgt van de luchtverkeersleider in de verkeerstoren! Kun je opstijgen? Dan staat niks je meer in de weg om lekker in de stoel weg te zakken en te genieten van het schitterende uitzicht.

Lego City politie helikopter

Naast het grote Lego City vliegtuig heeft Top1Toys ook nog de stoere Lego City politie helikopter in het assortiment. Met de Lego City helikopter vlieg jij heel Lego City rond om gevaar te voorkomen. Oh nee, er is een boef ontsnapt met haar supersnelle jetski! Maar met de razendsnelle Lego City politie helikopter ben jij haar zo op het spoor. Duik omlaag en arresteer haar snel. Nu ze in de boeien geslagen is, kun je haar naar het dichtstbijzijnde Lego City gevangenis brengen. Weer een Lego City politie avontuur vol met actie!

Lego City vliegtuig kopen bij Top1Toys

Ben jij klaar om de mooiste plekken op de wereld te ontdekken? Koop dan nu het Lego City vliegtuig bij Top1Toys! Of wil jij Lego City behoeden van gevaar? Koop dan de Lego City politie helikopter. Deze Lego City producten kun je snel en eenvoudig op de website bestellen. Plaats het product in jouw winkelmandje, reken veilig af en wij verzenden het Lego City vliegtuig zo snel mogelijk naar jouw adres. Bestel jij het product voor 16:00 uur? Dan heb jij het Lego City vliegtuig de volgende dag al in huis! Neem de Lego City inwoners meteen mee naar de allermooiste plekjes.

Vragen?

Heb jij nog vragen over het Lego City vliegtuig of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen jou graag verder!