LEGO 21044 Architecture Parijs

49,99

Breng Parijs in huis met LEGO® Architecture 21044 Parijs


Zet de wereldberoemde bezienswaardigheden van Parijs nu in jouw woonkamer neer! Deze geweldige LEGO® Architecture Skyline set heeft de architecturale hoogstandjes uit Parijs gecombineerd en er een mooie skyline van gemaakt waarin de Arc de Triomphe, de Champs-Elysées, de Tour Montparnasse, het Grand Palais, de Eiffeltoren en het Louvre neergezet zijn. Het model wordt helemaal afgemaakt dankzij de parkgedeelten met gras en bomen en een decoratief naamplaatje. Elke model uit deze set, speciaal ontwikkeld om liefhebbers van architectuur, reizen, geschiedenis en design een interessante en ontspannende bouwervaring te bieden, heeft realistische kleuren en een realistische schaal. Deze skyline is een prachtige blikvanger om thuis of op kantoor neer te zetten!
  • Een interpretatie van Parijs van LEGO® Architecture.
  • De skyline bestaat uit de meeste beroemde bezienswaardigheden van Parijs: de Arc de Triomphe, de Champs-Elysées, de Tour Montparnasse, het Grand Palais, de Eiffeltoren en het Louvre, plus parkgedeelten met gras en bomen.
  • In het bijgesloten boekje staat informatie over de ontwerper, de architectuur en geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad Parijs en het architecturale erfgoed. LET OP! De tekst in het boekje is alleen in Frans en Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.nl/architecture.
  • De set bevat ook een 4x32 bouwplaat met tegels en een decoratief naamplaatje met daarop 'Paris'.
  • Bouw met de LEGO® Architecture Skyline collectie je eigen versie van 's werelds meest dynamische steden.
  • De LEGO® Architecture sets zijn een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis.
  • De set bevat meer dan 694 elementen.
  • Afmetingen: ca. 22 cm hoog, 28 cm breed en 11 cm diep.

LEGO® Architecture Parijs is geschikt voor bouwers vanaf twaalf jaar.
 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml