Hitster - Kaartspel

24,99
Maak er een feestje van met Hitster van Jumbo! Het spel dat al 180.000 keer verkocht is.

Hitster is het ultieme partyspel voor muziekliefhebbers, ongeacht of je een muziekexpert bent of gewoon van goede muziek houdt. Met meer dan 300 van de grootste hits van de afgelopen 100 jaar is Hitster het perfecte spel voor een avond vol plezier, lachen, zingen, dansen en het ophalen van herinneringen. Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden uit voor een onvergetelijke avond en ontdek wie zichzelf tot Hitster mag kronen!

Ontworpen voor iedereen!

Hitster is ontworpen om iedereen mee te laten doen, zelfs als je geen muziekexpert bent. Maar je hebt zeker een voorsprong als je niet alleen kunt raden welk nummer wordt afgespeeld, maar ook de artiest en de titel van het nummer kent.

Het spel Hitster speel je door een muziekkaart te kiezen en de QR-code te scannen met de Hitster-app en speel het nummer automatisch af op Spotify*. Raad in welk jaartal het nummer is uitgebracht en leg de kaart op de juiste plek in jouw muziektijdlijn. In de volgende stap draai je de muziekkaart om, heb je het correct geraden? Voeg dan de kaart toe aan je tijdlijn! Maak het spel nog spannender door Hitster-tokens toe te voegen voor een extra uitdaging. 

Verschillende spelniveaus:

Het kaartspel heeft verschillende spelniveaus waardoor het voor elke muziekliefhebber superleuk is om te spelen! In de Original versie leg je de muziekkaarten op de juiste plek in jouw muziektijdlijn. Denk jij dat je een pro bent? Laat dan in de Pro versie maar eens zien hoe goed je artiesten en hun liedjes kent. Een echte expert kiest een uitdaging voor hardcore muziekliefhebbers die zowel de titel, artiest en het jaar waarneer het nummer uit is gebracht uit hun hoofd kennen. In het coöperatieve level werk je samen met je medespelers om één mooie muziektijdlijn te maken. 

Kenmerken van Hitster:

- Partyspel voor volwassenen vanaf 16 jaar, geschikt voor 2 tot 10 spelers.
- Eenvoudige spelregels maken het gemakkelijk om te beginnen; scan gewoon de muziekkaart en laat de muziek het werk doen!
- Hitster biedt competitieve, coöperatieve en solo speelmogelijkheden, zodat je in elke setting een feestje kunt bouwen.
- De game bevat 308 muziekkaarten met hits en 37 fiches om je kansen te vergroten.

Breng de feeststemming op gang en dompel jezelf onder in de wereld van muziek met het bordspel Hitster, het ultieme muziekspel voor urenlang plezier en vermaak!

*Let op: Download de Hitster-app om de muziek af te spelen via Spotify.
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel tijd kost het om een Hitster spel te spelen?

Het duurt gemiddeld 30 minuten om een Hitster spel te voltooien.

Hoeveel spelers zijn er nodig om Hitster te spelen?

Minimaal 2 spelers zijn er nodig om dit spel te spelen.

Hoe gaat het spel Hitster?

1. Kies een muziekkaart en scan de QR-code met de gratis Hitster app om het lied automatisch af te spelen op Spotify.

2. Raad wanneer het nummer is uitgebracht en plaats de kaart op de juiste plaats in jouw muziektijdlijn.

3. Draai de muziekkaart om. Heb je het jaartal goed geraden? Dan hou je de muziekkaart om je tijdlijn verder mee uit te bouwen.

Kan je Hitster spelen zonder Spotify?

Zonder Spotify werkt het niet optimaal

trustpilot-product.phtml