Tractoren

Lekker buiten spelen op een groene John Deere traptractor, blauwe New Holland traptractor of toch liever een rode traptractor? Hier bij Top1Toys vind je een uitgebreide collectie traptractors van bekende merken waaronder Rolly Toys!

Producten 1-36 van 71

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 71

Pagina
Filter

Kinderen die op het platteland opgroeien, hebben vaak de droom om hun vader achterna te gaan door op een tractor te rijden. Het tractor speelgoed is een mooie eerste stap in de richting van het tractorrijbewijs! Tractor speelgoed zoals een traptractor ziet er identiek uit als de grote machines, maar dan vindt de aandrijving plaats met de eigen benen. Tractor speelgoed stoomt je klaar voor het echte werk later!

Achter het tractor speelgoed plaats je een kar of kiepwagen. Je beslist zelf wat je vervoert! Neem snel een kijkje in het assortiment en koop het tractor speelgoed waar je jouw kind het liefste op ziet.

Traptractor: fietsend over het platteland

De traptractor is een variant van tractor speelgoed die in de smaak valt bij de jongere doelgroep. Kinderen bewegen de traptractor voort alsof het een fiets is. Sommige exemplaren zijn uitgerust met een shovel. Kinderen werken zo aan hun fictieve akkers alsof ze zelf het beroep van boer bekleden.

De traptractor laat kinderen in hun eigen fantasiewereld geloven. De zandbak is hun akker, de achtertuin is hun weiland. Ze blijven daarnaast continu in beweging, omdat dit tractor speelgoed veel trapbewegingen vergt om meters te maken.

Speelgoed trekker van John Deere

De speelgoedtrekker van John Deere is de ultieme favoriet. Het merk kreeg landelijke bekendheid nadat een boer het merk betitelde als ‘mien merk’. De groen-gele Rolly Toys traptractors zijn dan ook van de hoogste kwaliteit en kunnen goed tegen een stootje. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je traptractor stuk gaat wanneer je per ongeluk tegen een muurtje rijdt.

New Holland kinder tractor

De New Holland kinder tractor mag evenmin ontbreken in dit illustere rijtje. Dit type tractor speelgoed kleurt niet groen of geel, maar wordt standaard uitgevoerd in de blauwe kleur. Top1Toys heeft exemplaren op voorraad met en zonder aanhanger. Kids kunnen een letterlijk kijkje onder de motorkap nemen en daarnaast is de kettingspanning instelbaar. De beschermde kettingaandrijving voorkomt dat kinderen zelf gaan sleutelen.

Tractor accessoires

Zoek je naar opwindende tractor accessoires die het speelplezier van een 9 naar een 10 tillen? Ontdek een scala aan accessoires die het avontuur naar een hoger niveau tillen. Met een zwaailicht voelt het besturen van de tractor als een echte missie, terwijl een frontlader en grijper de graaf- en tilwerkzaamheden vergemakkelijken. De giertank voegt eveneens iets extra’s toe aan het tractor speelgoed. Het bezorgt kinderen een authentieke boerderijervaring tijdens hun speeltijd.

Top1Toys

Bij Top 1 Toys kun je rekenen op uitstekende kwaliteit en de beste service. Als je bijvoorbeeld op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt je aankoop de volgende dag al geleverd. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een bestelwaarde van €24,99 - of meer. En heb je vragen? Dan staat onze klantenservice op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur voor je klaar.