Loopfiguren

18 producten

Filter

18 producten

Filter

Loopfiguren

Heb je het lopen onder de knie maar is het fietsen nog te lastig? Loopfiguren zijn dan de perfecte tussenoplossing! Kinderen kunnen op loopfiguren plaatsnemen en ze verplaatsen zich door zich af te zetten op de grond. Loopfiguren hebben vaak bredere wielen of een breder frame zodat de kans op omvallen wordt verkleind. Ideaal dus om hiermee te gaan oefenen voor het fietsen. En daarbij zijn de loopfiguren natuurlijk ook nog eens hartstikke leuk! Benieuwd naar de diverse loopfiguren uit ons assortiment? Je vindt het hier!

Ruim assortiment met loopfietsen

Wij hebben een breed assortiment met loopfiguren, zodat er voor iedereen wel een mooie tussen zit. Heeft jouw kleintje nog een beetje hulp nodig? Kies dan voor een loopfiets met duwstang, zodat je nog even een beetje kan helpen. Heb je verder nog een voorkeur voor het loopwagentje voor je baby? De keuze is reuze bij Top 1 Toys! Kies nu een mooi figuur en ga samen de straat op om te oefenen.

Bestel online een loopfiets

Heb jij een mooie loopfiets gevonden? Dan kun je dit gemakkelijk en veilig bestellen bij Top 1 Toys! Plaats je loopfiets of loopauto in je winkelmandje en vul je gegevens in. Als je deze bestelling plaatst voor 16:00 uur, ontvang je de loopfiets al de volgende werkdag in huis. Wil je ook graag nog wat speelgoed toevoegen aan je bestelling? Dat kan! Bekijk eens rustig de rest van ons assortiment.

Vragen over loopfiguren?

De loopfiets, loop auto of loop motor eens in het echt bekijken? Top 1 Toys beschikt over bijna 100 vestigingen in heel Nederland dus er is altijd wel een vestiging dicht bij jou in de buurt. Voor verdere vragen verwijzen wij je graag door naar onze klantenservice. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar per telefoon, maar even mailen mag natuurlijk ook altijd.