Dokter Bibber - Kinderspel

32,99
In het spel Dokter Bibber is het aan jou om je patiënt van zijn pijn te verlossen. Dit moet wel heel voorzichtig want de patiënt is erg gevoelig! Probeer met het pipetje zoveel mogelijk gekke kwaaltjes te verwijderen zodat hij beter wordt. Wanneer je te snel gaat zul je sneller de zijkanten raken waardoor de zoemer af gaat. Het spel is te spelen vanaf 1 of meerdere spelers en werkt op 2 AA- batterijen. Er zitten 2 demo batterijen in. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Wat voor verschil is er tussen dokter bibber en Dokter Bibber Operation X-Ray NL?

Dokter Bibber is een traditioneel bordspel dat wordt gespeeld met een speciale dokterset. Het spel wordt gespeeld door twee of meer spelers die dokterspulletjes zoals een thermometer, een stethoscoop, een injectiespuit en een kompres moeten verplaatsen naar een patiënt zonder dat ze deze aanraken.

Dokter Bibber Operation X-Ray NL is een digitale versie van het klassieke bordspel. Het spel bevat meer dan 20 minigames waarin spelers kunnen kiezen uit verschillende medische tools om de patiënten te behandelen. Spelers kunnen ook deelnemen aan speciale uitdagingen met speciale X-Ray-modus. Deze modus geeft spelers een realistische X-Ray-ervaring, waarmee ze hun patiënten kunnen behandelen door middel van diverse medische tools.

trustpilot-product.phtml