Dobbelset Scoreblok 100 Vel

1,99
Extra Scoreblok voor Yahtzee - Nooit meer zonder scorebladen!

Als je dol bent op het geweldige spel Yahtzee, dan weet je hoe belangrijk het is om altijd voldoende scorebladen bij de hand te hebben. En daarom presenteren we ons Extra Scoreblok voor Yahtzee! Dit scoreblok bevat maar liefst 100 blaadjes, dus je hebt genoeg ruimte voor talloze Yahtzee-spellen.

Belangrijkste kenmerken van ons scoreblok:

- 100 blaadjes: Met dit scoreblok hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder scorebladen komt te zitten. Er zijn voldoende blaadjes om vele spannende Yahtzee-spellen te spelen.
- Ruimte voor 6 spelers: Elk blaadje biedt plaats aan scores voor 6 spelers, dus je kunt Yahtzee spelen met vrienden en familie, ongeacht de groepsgrootte.
- Leuk voor alle leeftijden: Yahtzee is een tijdloos spel dat jong en oud kan bekoren. Met een paar dobbelstenen kun je meteen aan de slag, wat betekent dat plezier altijd binnen handbereik is.

Zorg ervoor dat je nooit meer zonder scorebladen komt te zitten en blijf Yahtzee spelen met ons Extra Scoreblok voor Yahtzee. Of je nu een Yahtzee-meester bent of het spel net begint te ontdekken, dit scoreblok zal je speelervaring naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog en bereid je voor op talloze uren dobbelplezier!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml