Tractoren

Producten 1-36 van 81

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 81

Pagina
Filter

Veel kleine kinderen zijn fan van de boerderij. Het is daarom leuk om een traptractor als cadeau te geven. Door middel van een traptractor beleeft je kind het gevoel werkzaam te zijn op een boerderij. Een kind tractor zie je vaak terugkomen bij boerengezinnen. De liefde voor het landgoed wordt er altijd met de paplepel ingegoten. Wel is het zowel bij kinderen op het platteland als bij kinderen uit een woonwijk van belang dat de kind tractor veilig is. Bij Top 1 Toys worden er enkel en alleen veilige producten verkocht!

De veiligheid van de kind tractor

Wanneer je een cadeautje wilt kopen voor een kind, wil je uiteraard dat de veiligheid wordt gegarandeerd. Als je een traptrekker bij Top 1 Toys koopt, hoef je je nooit zorgen te maken over de veiligheid. Zo worden de traptractors gemaakt van erg stevig materiaal. Het materiaal dat wordt gebruikt, is kunststof. Doordat het materiaal erg sterk is, kunnen de kinderen intensief gebruik maken van de traptrekker. Daarnaast vermindert de stabiliteit van de stevige producten van Top 1 Toys de kans op valpartijen. Hiermee wordt de veiligheid bevorderd.

De vele mogelijkheden van een traptractor

Het leuke aan een traptrekker is dat het plezier niet ophoudt bij de tractor zelf. Zo zijn er erg veel mogelijkheden om de hoeveelheid plezier te vergroten. Hierbij kun je denken aan diverse soorten aanhangers. Daarnaast zijn er andere accessoires die je kunt kopen om het plezier te vergroten. Een frontlader RollyToys is hier het perfecte voorbeeld van. Een probleem waar veel ouders vaak tegenaan lopen, is dat kinderen erg snel groeien. Hierbij wordt vaak gedacht dat het speelgoed niet lang gebruikt zal gaan worden. Echter hoeft dit zeker niet het geval te zijn. Zo kun je kiezen voor een kind tractor die op maat verstelbaar is. De mogelijkheden voor een tractor kind zijn oneindig. Dus ben jij op zoek naar een mooie traptractor voor je kind? Neem dan eens een kijkje tussen het ruime assortiment van Top 1 Toys.

Vragen?

Bestel je traptractor nu online via onze website voor 16:00 uur en ontvang dit al de volgende werkdag in huis. Bij een minimaal orderbedrag van €20,- profiteer je van gratis verzending. Heb je vragen? Neem dan nu contact op met onze specialisten en wij helpen je graag verder bij je zoektocht naar een mooie traptrekker.