Barbie Pop Fashionista Assorti

Bespaar 23%
10,00 Adviesprijs 12,99

In verschillende uitvoeringen. Let op: Geen keuze mogelijkheid! Prijs is per stuk
(Bij bestelling van meerdere aantallen, kan het zijn dat je dezelfde uitvoering ontvangt)

Beleef de meest stijlvolle avonturen met de Barbie Pop Fashionista Assorti


Elke Barbie® Fashionistas Pop heeft haar eigen unieke look en stijl - van sportief tot boho-chic. Alle outfits zijn geïnspireerd op de laatste trends! Met de vele verschillende stijlen, outfits, schoenen en accessoires, kunnen kinderen overal ter wereld hun fantasie de vrije loop laten en verhalen naspelen. Inclusief Barbie® Fashionistas™ pop met outfit en accessoires. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Poppen kunnen niet los staan. Schoenen zonder hak zijn geschikt voor poppen met bewegende enkels of voeten die plat op de grond staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Elke Barbie Fashionistas-pop draagt een trendy outfit. Een cool accessoire en een uniek kapsel maken haar look compleet.
De schoenen passen perfect bij haar outfit -- hoge hakken en riempjes, schattige ballerina's, chique sandaaltjes of prachtige laarsjes.
Kies de stijl die bij je past en verzin je eigen verhalen.
Er is zó veel te kiezen dat het nu nog leuker is om Barbie® Fashionistas Poppen te verzamelen. Verzamel ze allemaal (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

De Barbie Pop Fashionista Assorti is geschikt voor fashionistas vanaf drie jaar.


Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml